Konténer rendelés 2022-re! 1 hétig díjmentes a konténer kihelyezése! Akciós konténer

Andezit 0-60

Szürke Andezit

+36202791863

Andezit Árak (Bruttó)

  • Andezit szürke 2/4: 13970 Ft
  • Andezit szürke 4/8: 12065 Ft
  • Andezit szürke 4/11: 12065 Ft
  • Andezit szürke 11/22: 12065 Ft
  • Andezit szürke 0-60: 7493 Ft
  • akár konténerrel együtt is rendelhető
  • gyors, akár aznapi szállítás
  • minőségi anyagok
  • 1m3-től 6m3-ig
  • +36204044406

Szállítás Árak (Bruttó)

Budapest XVI.ker, XVII.ker, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Csömör1m3-6m319.000.-
Budapest IV.ker, XIV.ker, XV.ker, Gödöllõ, Szada, Veresegyház, Mogyoród, Fót, Ecser, Maglód, Pécel1m3-6m329.000.-
Budapest III.ker, V.ker, VI.ker, VII.ker, VIII.ker, IX.ker, X, ker,XIII.ker, XVIII.ker, XIX.ker, Dunakeszi, Gyál, Vecsés,Gyömrő, Őrbottyán, Erdőkertes1m3-6m339.000.-
Budapest I.ker, II.ker, XI.ker, XII.ker, XX.ker, Bag, Aszód1m3-6m349.000.-
Áraink bruttó árak, a szállított anyag mennyiségétől függetlenek.

Az andezit felhasználása nem új dolog, hiszen már évszázadokkal ezelőtt is alkalmazták az emberek az építkezések alkalmával. Könnyen kinyerhető bányászati alapanyagról van szó, ami igen széles felhasználhatósági körrel bír. Hazánk több területén is foglalkoznak a bányászásával, így például a Börzsönyben, a Cserhátban és a Mátrában is. A felszín közelében való elérhetősége még inkább megkönnyíti a kitermelhetőségét. Honnan az elnevezés? A nevét az Andok hegységről kapta.

Hogyan használható fel az andezit a mindennapokban?

Az andezit egyébként rendkívül széles színskálával elérhető. A fehér, a barna és a fekete, valamint ezek árnyalataiban is elérhető andezit árak tekintetében is megfizethető, ez pedig éppen a könnyű hozzáférhetőségének köszönhető.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az útépítésben éppen olyan gyakran esik rá a választás, mint akkor, ha parkolókról, vasútépítésről vagy éppen a kertépítés teendőiről van szó.

Andezit, az útépítés egyik alapanyaga

A nagy teherbírással rendelkező anyagot gyakran használják az útépítés során az alapozáshoz, de ez a kőzet található meg a vasúti síneknél, töltésként is, hiszen megfelelő alapot kínál a hatalmas terhelést jelentős vasúti közlekedéshez. Az andezit rendelés jelentős része érkezik az építőiparból, ugyanis az ilyen alapú adalékanyagok tartós, kiváló minőségű habarcsok esetében kiemelt szerepet tölt be. A sóderhez és a darált betonhoz hasonlóan, egyre inkább felhasználásra kerül a házak alapjainak elkészítésekor.

Andezit autóbejárók és kertépítés alkalmával

Nemcsak az építkezés, hanem az otthont övező környezet esetében is gyakran esik a választás az alkalmazására. A vulkáni kőzet autóbejárók és parkolók építésekor is kiemelt szerepet tölt be, de az andezit rendelés a sziklakert kialakításakor is remek választásnak bizonyul. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az andezit kő különféle méretekben, színekben és formákban képes kiválóan feldobni a kertet, de annak egyes részeit is könnyedén esztétikussá varázsolhatjuk a segítségével.

Az andezit kockakő kifejezetten jó választás akkor, ha kerti utak, burkolatok készítése a cél. Eltérő formájú és méretű, a természetes kövek erejét a kertbe csempészi, a különböző szintekben elkészíthető sziklakertek esetében szintén hasznos választásnak bizonyul.

Természetes andezit kő a kertben

A természetes kövek kötőanyag nélkül támfalnak, magaságyások körbekerítéséhez is megfelelőek. A lapos andezit kockakövek mellett, a természet által megalkotott, változatos formákat felvevő darabok a sziklakertek esetében ideálisnak bizonyulnak. Az online felületeken számos ötlettel találkozhatnak azok, akik ilyen kialakítással tennék gazdagabbá és esztétikusabbá az otthont övező környezetet.

Amennyiben támfalként szolgál, úgy az egyik oldalára földet szükséges helyezni, hogy megfelelő megtámasztásban legyen része. A sziklakertek esetében azonban kevésbé lényeges a rendezett elhelyezés, sokkal inkább random, természetes környezetet idéző terület megalkotása a cél. Ugyanakkor, a manapság nagy népszerűségnek örvendő, többszintes sziklakertek esetében lényeges, hogy a csapadék és az időjárás viszontagságai ne rongálják az építményt. Ilyenkor a szintek biztosításához is ideális választásnak bizonyul.

Nagyméretű kövek a kerti tó környékére, homlokzati felújításhoz

Hasonlóan a sziklakertek kialakításához, a kerti tó is megvalósítható házilag. Amint elkészültek az alapok, úgy a takarófólia elrejtése, valamint a tó szegélyrészének dekorálása következhet. Akár nagyméretű andezit kő segítségével is láthatatlanná teheti a fólia még kilátszó részeit, de a teljes tó körülszegélyezésére is remek döntésé lehet.

A burkolatok esetében is központi szerep juthat a megfelelő méretű és formájú természetes köveknek. Ezen a területen is kiemelt szerepet tölt be. Strapabíró, időtálló minőséget képvisel a homlokzaton, sőt, nagyszerűen ellenáll az időjárás viszontagságainak, szeszélyeinek is.

Megbízható andezit rendelés

A kertészeti áruházak a tavaszi hónapokban nagy népszerűségnek örvendenek. Andezit rendelés alkalmával érdemes a házhozszállításról is gondoskodni. A megfelelő szakemberek segítségével ez pontosan és gyorsan megoldható. Az árak elérhető kategóriát képviselnek és a természetes kő változatos felhasználásával izgalmas összkép teremthető a kertben.

Az andezit árak attól függően alakulnak, hogy milyen méretű, mennyire természetes kövekről van szó. A hasított kő, a szegélykő és az andezit kockakő némileg magasabb árkategóriát képviselnek, mint a természet adta formák és méretek. Rendelés alkalmával érdemes arra is gondolni, hogy a szállítás milyen módon oldható meg. Vannak olyan cégek, amelyek segíthetnek a kiszállításban akkor is, ha nagyobb mennyiségű kő beszerzése a cél.

Amennyiben háztartási méretekben gondolkodunk, akkor az autóbeállók, magaságyások, kerti rendszerek kiépítéséhez, vagy a fali burkolatok megalkotásához ideális hasított darabok a legjobb választások lehetnek. Az andezit rendelés alkalmával érdemes arra törekedni, hogy a felhasználni kívánt természetes kövek mihamarabb megérkezzenek a helyszínre.

Hívjon most!