Konténer rendelés 2022-re! 1 hétig díjmentes a konténer kihelyezése! Akciós konténer

Konténer Rendelés Göd Környékén

+36202791863

Ha a konténer rendelés Göd környékén merülne fel, az a jó hírünk, hogy az cégünk szolgáltatási területére esik, így akár a rendelésről számított 1 órán belül a helyszínre tudunk érni! Minden építkezés során keletkezik építési törmelék, aminek az elszállítása nemcsak praktikus, hanem jogszabály által előírt kötelezettség is.

Sokszor speciális eszközöket, ismereteket vagy éppen munkagépeket igényel a sitt megfelelő elszállítása, ezért, ha egy komolyabb építkezés vagy lakásfelújításba vágna bele, a saját dolgát könnyítheti meg azzal, ha szakszerű segítségre hagyatkozik, hogy elegendő ideje legyen számos más teendőre figyelmet fordítani.

Konténer rendelés Göd városában

A konténer rendelés Göd környékén kifejezetten gyorsan megoldható – nem csupán egyetlen óra alatt kiérünk a helyszínre, de adott esetben a sofőrünk megvárja a hulladék összeszedését és konténerbe helyezését. Így akkor sem kell területfoglalási engedélyt beszereznie az illetékes helyi önkormányzattól, ha annak elhelyezésére közterületen kerülne sor.

A szemétszállítást és hulladékkezelés szabályait külön jogszabály, a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény rendezi. Az itt foglalt rendelkezések akár akaratunkon kívüli megsértése is vezethet egy nagyobb összegű bírsághoz, így érdemes komolyan venni ezt a kérdést. A szabályok betartásáról az építtetőnek kell gondoskodnia, így érdemes lehet ezt a feladatot külső, erre szakosodott cégre bízni, hogy minden precízen, gyorsan és zökkenőmentesen történjen.

Mire kell figyelni a konténer elhelyezésekor?

Az első és legfontosabb kérdés, hogy a konténer elhelyezésére magán- vagy közterületen kerül sor. Utóbbi esetben ugyanis, amint említettük, területfoglalási engedély szükséges. Szükség lesz valamilyen sík felületre, ahol stabilan és biztonságosan el lehet helyezni. Nemcsak arra kell figyelni, hogy a munkavégzést ne zavarja, de ne torlaszolja el a kaput sem vagy a szomszédokat se zavarja szükségtelenül.

Miért bízza profikra a szállítást?

Vannak tehát szabályok, amiket be kell tartani! Veszélyes vagy folyékony anyagokat nem lehet a konténerben elhelyezni, továbbá lebomló hulladékot sem. Ezen túl pedig a törmeléket minél praktikusabb módon, a helytakarékosságot is figyelembe véve érdemes bepakolni.

Ilyen szempont például, hogy a konténer aljára lehetőleg a könnyű és szóródni képes anyagok kerüljenek, ezekre pedig a nagyobb hulladékok, valamint érdemes a könnyű és nehéz fajsúlyú törmeléket is elkülöníteni egymástól. Ha a konténer rendelés Göd környékén profikra van bízva, akkor egy gonddal kevesebb terheli a vállait.

Hívjon most!