Konténer rendelés 2022-re! 1 hétig díjmentes a konténer kihelyezése! Akciós konténer

Konténer Rendelés I. Kerület

+36202791863

Ha a konténer rendelés I. kerület területén merül fel, munkatársaink akár 1 órán belül a helyszínre érhetnek. Az építőipari kivitelezések során gyakran merülhetnek fel váratlan, gyors megoldást igénylő helyzetek, ilyen lehet a sitt elszállítása is. Az építési törmelék keletkezése a legtöbb beruházással együtt járó kellemetlenség, aminek felhalmozódása nemcsak az összképet rontja, de balesetveszélyes is lehet és a munkavégzést akadályozhatja.

Konténer rendelés 1. kerület területén

Legyen szükséges a konténer rendelés I. kerület bármelyik részén, cégünk vállalja, hogy a megrendeléstől számított 1 órán belül a helyszínre érünk. Nemcsak a kiszállítást vállaljuk aznapi határidővel, hanem a keletkezett hulladék elszállítását is.

Igény szerint, munkatársunk a helyszínen marad a hulladék eltávolításának teljes idejére, így abban az esetben sem szükséges területfoglalási engedélyt szerezni az illetékes önkormányzattól, ha közterületet szükséges igénybe venni a feladat elvégzésére. Amennyiben a konténer rendelés I. kerület területén szükséges, nagy eséllyel kell azt közterületre elhelyezni.

Igény esetén a hulladék konténerbe történő elhelyezésében is a segítségére leszünk. Fontos szempont ugyanis, hogy arra a lehető legpraktikusabb módon, a helytakarékosságot maximálisan szem előtt tartva kerüljön sor.

Sokéves tapasztalattal és több ezer tonna eltávolított építési törmelékkel a hátunk mögött bátran állíthatjuk, hogy a legnehezebb helyzetek, a kimagaslóan nagymennyiségű hulladék szakszerű eltávolítása sem okoz gondot. Egyáltalán nem mindegy, hogy hány körben, hány konténer rendelés útján kivitelezhető a felgyülemlett törmelék eltávolítása.

Konténer rendelés 1. kerület: jól jön a profi segítség!

A keletkezett hulladék gyors, szakszerű és helytakarékos eltávolítása remek lehetőség, azonban egyben jogszabályi kötelezettség is. A hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény rendelkezései értelmében az építtető kötelezettségéve teszi, hogy gondoskodjon az előírt szabályok maradéktalan betartásáról.

Különböző rendelkezések vonatkoznak a hulladék kezelésére és elszállítására, amelyek pontos ismerete egy magánszemélytől talán egyáltalán nem várható el, de részletekbe menően egy építőipari szakembernek sem kell ezeket az előírásokat ismernie. Ezért vagyunk mi, hogy ne csak zökkenőmentesen és gyorsan teljesítsük a feladatot, hanem mindezt a jogszabályok maradéktalan betartása mellett. Vegye le válláról a felesleges terhet és bízza profikra a szemetet, ha a konténer rendelés 1. kerületben merülne fel!

Hívjon most!