Konténer rendelés 2022-re! 1 hétig díjmentes a konténer kihelyezése! Akciós konténer

Konténer Rendelés II. Kerület

+36202791863

A konténer rendelés II. kerület területén is szükséges lehet, ekkor pedig sokszor kell nem hétköznapi, sőt, kifejezetten bonyolult helyzettel szembenézni. Az egyirányú utcában, esetleg a budai hegyek meredek emelkedőin már magának a konténernek a helyes elhelyezése sem mindig egyszerű feladat, ami csak tovább nehezítheti az amúgy sem kényelmes helyzetet.

A sitt keletkezése minden esetben egy szükséges rossz, legyen szó akármilyen volumenű építőipari kivitelezésről vagy komolyabb lakásfelújítási projektről.

Konténer rendelés 2. kerület – profi segítséggel mindig könnyebb

Egy építőipari kivitelezés esetében ezer dologra kell figyelmet fordítanunk, szorítanak a részfeladatok és határidők, emellett pedig a munkaszervezéssel, az anyagbeszerzéssel, adott esetben a hatósági ügyintézéssel mind lekötjük az időnket és a kapacitásainkat. Akkor még nem foglalkoztunk a rengeteg felhalmozódott törmelékkel, amelyek nemcsak állandóan útban vannak és megnehezítik a munkavégzést, de sokszor potenciális balesetforrások is lehetnek.

Éppen ezért fontos, hogy a hulladék eltávolítására minél hamarabb sor kerüljön. Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen és ha a konténer rendelés II. kerület területén merül fel, hamar érhetünk el látványos eredményeket – akár a megrendeléstől számított 1 órán belül a helyszínre érünk és aznapi elszállítással is vállaljuk törmelékek eltávolítását.

Ez pedig kifejezetten előnyös lehet, pénzt és időt egyszerre spórolhat vele – ugyanis, ha a feladat elvégzéséhez közterületet is igénybe kell venni, adott esetben szükséges lehet területfoglalási engedélyt szerezni a területileg illetékes önkormányzattól. Ez a helyzet pedig könnyen előállhat, ha a konténer rendelés 2. kerületben válik szükségessé. Munkatársunk igény esetén akár végig a helyszínen marad ennek elkerülése érdekében.

Fontos a jogszabályi előírások betartása is

A hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény részletesen szabályozza a hulladékok kezelését és elszállítását egyaránt. Ha akaratunkon kívül megsértjük ezeket az előírásokat, annak súlyos bírságok kiszabása lehet a következménye. Munkatársaink ebben a témakörben is kellő szakmai jártassággal és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy bátran kijelenthessük, amennyiben ránk bízza a sitt elszállításának feladatát, nemcsak a törmelékek, de a bírságok miatt sem kell fájjon a feje!

Szakszerűen, precízen, a vonatkozó előírások maradéktalan betartása mellett szabadítjuk meg minden felhalmozódott lomtól, hogy Önnek csak az igazán fontos és látványos dolgokkal kelljen foglalkoznia!

Hívjon most!