Konténer rendelés 2022-re! 1 hétig díjmentes a konténer kihelyezése! Akciós konténer

Konténer Rendelés III. Kerület

+36202791863

A konténer rendelés III. kerület régiójában kifejezetten gyakran merül fel. Óbuda-Békásmegyeren kertes családi házak és belvárosi környezet egyaránt megtalálható, így kifejezetten változatos feladatot jelent a hulladék elszállítása. Az elmúlt években számtalan feladatot vállaltunk el ezen a környéken, a kisebb építkezésektől kezdve, egészen a 11-es út mentén bonyolított beruházásokig bezárólag.

Konténer rendelés 3. kerület – hosszú évek tapasztalatával könnyítjük meg a dolgát

Ha a konténer rendelés III. kerület közterületeit is érinti, abban az esetben szükséges lesz a helyi önkormányzattól területfoglalási engedélyt kérni ennek elhelyezéséhez. Érdemes időben elkezdeni ennek beszerzését, ugyanis a folyamatnak van egy adminisztratív jellegű átfutási ideje.

Az internetről letölthető kérelmet kell benyújtani, csatolva az annak elbírálásához szükséges mellékleteket. Amennyiben ezt az önkormányzati hatóság hiányosnak, pontatlannak ítéli meg, úgy hiánypótlási felhívás keretében visszaküldi az ügyfélnek, ami újabb időigénnyel járhat együtt.

Ha a konténer rendelés 3. kerület területén merül fel, érdemes előre tervezni. Cégünk számos különböző konténerrel rendelkezik, amelyeket akár egy teljes hétre is rendelkezésére tudunk bocsátani.

Amennyiben a kapacitásaink engedik, akár a megrendeléstől számított 1 órán belül a helyszínre tudunk érni, azonban célszerű előre egyeztetni, különösen a tavasz és ősz közötti időszakban, amikor kifejezetten magasnak tekinthető a konténerek iránti kereslet.

Igény szerint, a folyamatot 1 nap alatt is lebonyolíthatjuk olyan módon, hogy kollegánk végig a helyszínen marad, így adott esetben területfoglalási engedély kiváltása sem szükséges.

Ne jelentsen gondot a hulladék elszállítása!

A hulladék kezelését és szállítását külön jogszabály, a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény szabályozza. A törvény rendelkezései pontosan szabályozzák, hogy milyen típust hová kell elszállítani.

Cégünk minden szükséges engedéllyel és ismerettel rendelkezik, ami a törvényi kötelezettségek betartásához szükségesek. Ezeknek szabályoknak a megsértése rosszabb esetben komoly bírságokat is eredményezhet, ami főszabályként az építtetőt terheli.

A keletkezett sitt eltávolítása kevésbé kedvelt, ám nem fontos része bármelyik építőipari projektnek. Ugyanakkor pontos tervezést és végrehajtást igényel, így megfelelően csak a szükséges ismeretek birtokában végezhető el. Éppen ezért célszerű profikra bízni a feladatot, akik leveszik a terhet az Ön válláról.

Hívjon most!