Konténer rendelés 2022-re! 1 hétig díjmentes a konténer kihelyezése! Akciós konténer

Konténer Rendelés VI. Kerület

+36202791863

A hulladékgyűjtő konténer rendelés VI. kerület utcáin elhelyezett tartályok általában az építési és bontási helyszíneken láthatóak a leggyakrabban. Figyelembe véve a felújítási és építési munkák hulladékgazdálkodásának szükségességét, a hulladékgyűjtő tárolók elengedhetetlenek az ilyen típusú feladatokhoz. 

Mikor érdemes hulladékgyűjtő konténert rendelni?

Egy lakás vagy ház nagyobb felújítására készülve, a tulajdonos köteles gondoskodni a különböző szerkezetű és anyagú hulladékok eltávolításáról a területről. Ezek általában nagymennyiségű törmelékek, kerti hulladékok, régi bútorok, ajtók vagy ablakok, illetve szigetelőanyagok.

A konténer rendelés VI. kerület eseténél érdemes odafigyelni a tartály kapacitására és méretére. A 4 m3-es konténerek egy helyiség felújításához elegendőek. Nagyobb volumenű építkezések és felújítási munkálatoknál jobb a 8 m3 konténert választani. 

Amikor építkezéssel, felújítással, a pince, padlás vagy kert kiürítésével kell foglalkoznia, a hulladékgyűjtő konténer rendelés VI. kerületi lehetősége életmentő lehet. Ennek oka a több éve hatályos törvény is, ami egyértelműen kimondja, hogy mind az építési hulladékot (zúzott csempe, tégla vagy beton), mind a felújítási hulladékot olyan helyre kell szállítani, ahol azt feldolgozzák és újrahasznosítják. Ezeket már nem tárolhatjuk a saját telkünkön, ahogyan az a múltban történt.

Hogyan ártalmatlaníthatjuk a felújítási törmeléket?

A hatályos jogszabályok megkövetelik, hogy a felújítási törmeléket és egyéb építési hulladékot a környezet veszélyes anyagoktól való védelme érdekében ártalmatlanítsuk. Ezért nem tudjuk azokat zsákokba csomagolni és megvárni, amíg a szemétszállító autó megérkezik.

A törmelék egy részét mi magunk is kezelhetjük, például a talaj megkeményítése és kiegyenlítése érdekében. Ha ez a megoldás nem lehetséges, a konténer rendelés 6. kerület szolgáltatáshoz kell fordulni. Így a hulladékot egy jogszerűen működő vállalatra bízzuk, ami megfelelően ártalmatlanítja a szemetet.

Konténer bérlése felújítás után

A konténer rendelés 6. kerület lakosainak még a kisebb felújítások esetén is megéri. A cégek különböző méretű tartályokat kínálnak, amelyeknek köszönhetően képesek kielégíteni a magánszemélyek és a vállalkozások igényeit.

Ezek a vállalkozások a különböző építési hulladékok tárolására szolgáló konténerek biztosításával, a problémás szemét összegyűjtésével és a környezetvédelmi előírások betartásával megfelelnek a hatályos jogszabályoknak. A konténer rendelés 6. kerület révén nemcsak legálisan ártalmatlanítjuk a szemetet, hanem elkerülhetjük a rendetlenséget az ingatlan területén.

Hívjon most!