Konténer rendelés 2022-re! 1 hétig díjmentes a konténer kihelyezése! Akciós konténer

Konténer Rendelés VII. Kerület

+36202791863

A felújítás nem egyszerű dolog, de a konténer rendelés VII. kerület területén segíthet megkönnyíteni az ezzel járó feladatot. Egy épület átalakításánál mindig sok munka van. Por, piszok és rendetlenség mindenhol, ha pedig ez nem lenne elég, a törmeléket is el kell távolítani.

Ha egy kisebb felújítást végzünk, ez nem probléma. Viszont a nagyobb volumenű felújítás során, amikor eltávolítjuk a régi csempéket, kicseréljük a szerelvényeket és a vízvezetékeket, lebontjuk a falakat, új ablakokat és ajtókat építünk be, rengeteg hulladékot és törmeléket kell eltávolítani. 

A kukákat nem tudjuk megtölteni ilyen típusú szeméttel, ezért a konténer rendelés VII. kerület szolgáltatását kell igénybe venni. A hulladékgyűjtő típusát attól függően kell kiválasztanunk, hogy milyen szemetet szeretnénk kidobni.

Hogyan szabadulhatunk meg a hulladéktól?

Ez meglehetősen egyszerű. Csak kapcsolatba kell lépnünk a kiválasztott céggel, meg kell adnunk a címünket, a konténer méretét és azt az időszakot, amikor a tartályra szükségünk van. Ilyen esetekben a hosszú távú vagy az 1-2 órára szóló konténer rendelés VII. kerület opciót is választhatjuk.

Ha elszállításra kész a hulladék, azt a cég rövid időn belül el tudja vinni a helyszínről. Ha több időre van szükségünk ahhoz, hogy a hulladékot a konténerbe gyűjtsük, egyetlen tartály lehet nem lesz elegendő.

Mikor elengedhetetlen a konténer rendelés 7. kerület használata?

Ha kisebb felújítási projektünk van, a hulladéktól való megszabadulás nem jelent problémát. Ha lakótömbben élünk és el akarjuk távolítani a bútorokat a lakásból, akkor ezt bejelenthetjük a lakóközösségnél és valószínűleg nem lesz problémánk. Nagyobb felújításoknál ez sokkal nehezebb, mert a konténer kihelyezése a járda, az utca vagy a gyep elfoglalását igényli. Ehhez engedélyt kell kérnünk az illetékes hatóságtól. Intézzük el előre a formaságokat, hogy a felújításra koncentrálhassunk, ne a szemétre! 

Magánterületen a dolgok egyszerűbbek, mivel a konténer rendelés 7. kerület szolgáltatása nem zavar senkit. Ne ringassuk magunkat abban az illúzióban, hogy az ilyen típusú szemetet egy hulladéklerakóba vagy más helyre vihetjük. Ez nagyon kockázatos, mert ha valaki észrevesz minket, megbüntetnek. Jobb, ha nem vállaljuk a kockázatot.

A konténer több méretben is elérhető

A tartályok mérete változó. Bérelhetünk 4 m3 tárolót vagy ennél jóval nagyobbat is. A konténer rendelés 7. kerületet kiszolgáló vállalata elszállítja a tárolókat és ártalmatlanítja a hulladékot. Ha valakinek problémája van a konténer berakodásával, felár ellenében ezt is elvégezhetik.

Hívjon most!